Ερωτησεις κ απαντήσεις

FAQs - Ερωτησεις κ απαντήσεις

Μια ενδοαρθρική ένεση με βάση το υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας. Το Crespine Gel+ είναι ένα εγκεκριμένο προϊόν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φέρει το σήμα CE. To Crespine Gel+ αποτελείται από υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα και δεν είναι ζωικής προέλευσης.

Το Crespine είναι κατάλληλο για όσους πάσχουν από πόνους οστεοαρθρίτιδας στα γόνατα και δεν ανταποκρίνονται σε άλλες θεραπείες για ήπια έως μέτρα οστεοαρθρίτιδα. Χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση στα NSAID και σε άλλα παυσίπονα και είναι ιδανικό για ασθενείς που πρέπει να επιστρέψουν γρήγορα στις καθημερινές δραστηριότητές τους.

Το Crespine Gel+ χορηγείται με μια μόνο ένεση στην άρθρωση του γόνατος. Ενίοτε χρησιμοποιείται πριλοκαϊνη. Η διαδικασία διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μετά την ένεση ο ασθενείς μπορεί να επανέλθει στο κανονικό επίπεδο δραστηριοτήτων του, αποφεύγοντας όμως επίπονες εργασίες για περίπου 48 ώρες.

Το κάθε άτομο ανταποκρίνεται διαφορετικά. Οι περισσότεροι ασθενείς όμως αισθάνονται ανακούφιση από τον πόνο μετά από 5-7 ημέρες.

Δεν απαιτείται καμία προετοιμασία πριν από τη θεραπεία με το Crespine Gel+.

Δεν αναφέρονται παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση του Crespine Gel+. Σε κάποιες περιπτώσεις ο ασθενής  αισθάνεται  μια ελαφρά δυσφορία στην περιοχή της ένεσης.

Το κάθε άτομο ανταποκρίνεται διαφορετικά, συνήθως όμως η ανακούφιση από τον πόνο διαρκεί το λιγότερο 8-10 μήνες και ίσως και περισσότερο. Ο βαθμός επιδείνωσης της άρθρωσης παίζει ρόλο στη διάρκεια της ανακούφισης.

Μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητές σας σε περίπου 48 ώρες.

Ναι, θα πρέπει να επαναλάβετε τη θεραπεία με Crespine Gel+ μετά από 8-10 μήνες για να αποφύγετε την επανεμφάνιση του πόνο. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Ναι, και τα δύο γόνατα μπορούν να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα. Μπορείτε να επανέλθετε στις καθημερινές δραστηριότητες σας σε περίπου 48 ώρες.

Το Crespine Gel+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ισχίο σε περίπτωση ήπιας με μέτριας οστεοαρθρίτιδας.

Το Crespine Gel+ μειώνει το οίδημα στα γόνατα με αποτέλεσμα να αποκαθίσταται η λειτουργία τους.

Επί του παρόντος το Crespine Gel+ δεν καλύπτεται από την ασφάλεια.

Υπάρχει ένας αριθμός επιλεγμένων ιατρών, όπως ορθοπεδικοί και ρευματολόγοι που πραγματοποιούν τη θεραπεία.

Η τεχνολογία CRM αναφέρεται διότι εξασφαλίζει μακροχρόνια δράση , την ποιότητα του προϊόντος και την καθαρότητα του προϊόντος. Πιο απλά επιβραδύνει την  αποσύνθεση του υαλουρονικού οξέος στην άρθρωση και ενισχύει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε καλώντας μας στο τηλέφωνο της εταιρίας μας 23510 79750.